Bucatarie HG White #0044 (or. Chisinau)

Dimensiuni:
Individual
Feronerie:
Individual
Materiale:
Individual
calcul individual
Contract și garanție până la 5 ani
Livrare în R. Moldova și România
Achitare în rate începând cu 0%

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

Descriere

Această bucătărie minimalistă cu efect de oglindă nu-i lasă pe nimeni indiferent. Luxoasă și extraordinar de frumoasă, are un șir întreg de avantaje:

  • Se potrivește perfect pentru interioarele moderne.

  • Face spațiul să arate mai ușor, astfel e posibil de făcut dulapuri mai mari și mai multe, păstrând un aspect atrăgător.

  • Fațadele oglindesc lumină, astfel, bucătăriile întunecate care se află pe partea nordică, devin mai luminoase.

Panouri AGT High Gloss reprezintă un material de clasa premium, care a schimbat semnificativ ideea despre designul bucătăriilor. Fiind rezistente la decolorare, aceste fațade nu pierd luminozitatea originală a culorii sub influența luminii. De asemenea, rezistă în condiții de umiditate ridicată și schimbări de temperatură. 

Blatul EGGER de la producătorul renumit german, cu o conexiune practic invizibilă la unghi, are o rezistență sporită la zgârieturi, abraziune și temperaturi ridicate. Datorită faptului că laminatul este aplicat pe întreaga suprafața blatului, inclusiv marginea de vârf și în jurul acesteia, fără a forma o cusătură, apă nu are nici o șansă să pătrundă în mobila dvs, deformând-o. Astfel, producătorul garantează exploatarea bucătăriei timp de mulți ani. 

Mânere ascunse folosite în producerea acestui model au făcut posibilă o îngrijire foarte ușoară și rapidă a bucătăriei. Această soluție este perfectă pentru bucătării în stil hi-tech sau modern, foarte actuale în prezent. 

Mecanismele BLUM AVENTOS cu deschidere ușoară și închidere confortabilă asigură comoditatea maximă atunci când este folosită bucătăria. Dulapurile superioare pot rămâne deschise în orice poziție, fiind tot timpul accesibile. 

Banda LED pune un accent final în designul acestei bucătării, făcând-o și mai imponderabilă și luminoasă. 

Produse asemănătoare

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!