Bucatarie White HG (or. Chisinau)

Această bucătărie minimalistă cu efect de oglindă nu-i lasă pe nimeni indiferent. Luxoasă și extraordinar de frumoasă, are un șir întreg de avantaje:

  • Se potrivește perfect pentru interioarele moderne.

  • Face spațiul să arate mai ușor, astfel e posibil de făcut dulapuri mai mari și mai multe, păstrând un aspect atrăgător.

  • Fațadele oglindesc lumină, astfel, bucătăriile întunecate care se află pe partea nordică, devin mai luminoase.

Panouri AGT High Gloss reprezintă un material de clasa premium, care a schimbat semnificativ ideea despre designul bucătăriilor. Fiind rezistente la decolorare, aceste fațade nu pierd luminozitatea originală a culorii sub influența luminii. De asemenea, rezistă în condiții de umiditate ridicată și schimbări de temperatură. 

Blatul EGGER de la producătorul renumit german, cu o conexiune practic invizibilă la unghi, are o rezistență sporită la zgârieturi, abraziune și temperaturi ridicate. Datorită faptului că laminatul este aplicat pe întreaga suprafața blatului, inclusiv marginea de vârf și în jurul acesteia, fără a forma o cusătură, apă nu are nici o șansă să pătrundă în mobila dvs, deformând-o. Astfel, producătorul garantează exploatarea bucătăriei timp de mulți ani. 

Mânere ascunse folosite în producerea acestui model au făcut posibilă o îngrijire foarte ușoară și rapidă a bucătăriei. Această soluție este perfectă pentru bucătării în stil hi-tech sau modern, foarte actuale în prezent. 

Mecanismele BLUM AVENTOS cu deschidere ușoară și închidere confortabilă asigură comoditatea maximă atunci când este folosită bucătăria. Dulapurile superioare pot rămâne deschise în orice poziție, fiind tot timpul accesibile. 

Banda LED pune un accent final în designul acestei bucătării, făcând-o și mai imponderabilă și luminoasă. 

*Pretul afisat include costul materialelor, furnitura, asamblare, livrare si instalare in raza or. Chisinau

**Pretul poate difera pentru bucatarie de dimensiuni mici

***Pretul nu include costul blatului, chiuvetei si a electrocasnicelor.

Dimensiuni:
individual
Feronerie:
balamali, sticliera, sertare cu inchidere lenta, mecanism de deschidere dubla AVENTOS - BLUM.
Materiale:
Carcasa PAL melaminat, fasade MDF AGT HighGloss, blat Egger, plinta aluminiu, minere incorporate, briu partial sticla, LED iluminare.

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

  • 349 € / m. liniar

Produse asemănătoare

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.