Bucatarie modern #2111 (or. Chisinau)

Aceste 3 principii trebuie să fie la baza creării oricărei bucătării. Câteodată e mai ușor să le aplici, iar uneori sunt și provocări. Iată cum am reușit să le respectăm în crearea acestui mobilier:


  • Aspect atractiv

Bucătăria este locul relaxării. În această privință culoarea bej este cea mai potrivită, întrucât transmite căldură și calmitate. Iar pentru ca mobilierul să nu fie plictisitor, s-a optat pentru fațadele lucioase AGT High Gloss.


  • Mobilier practic

Spațiul acestei bucătării a fost decisiv în procesul de proiectare, întrucât este unul nestandart. Pentru a obține designul interior perfect, proiectul a fost atent gândit, rezultând un mobilier individual și unic, care face bucătărie să fie foarte practică. Fiecare centimetru de spațiu poate fi folosit pe deplin, iar aspectul original atrage atenția și dă dovadă de gusturi rafinate a proprietarilor. 


  • Rezistență

Pe lângă frumusețea și comoditatea, o bucătărie trebuie să fie și durabilă, întrucât deseori este în contact cu umiditate și temperaturi ridicate. Calitatea acestui mobilier este garantată de feronerie austriacă BLUM - liderul mondial în domeniu, și panourile AGT High Gloss - rezistente la apă, zgârieturi și lovituri. Acestea pot fi întreținute foarte ușor în starea inițială, întrucât se curăță fără efort.


*Pretul afisat include: design individual, proiect tehnic, asamblare, instalare, materialele pentru carcasa si fasade - PAL & MDF, blat PAL, furnitura (complectatia standart).

**Pretul nu include costul chiuvetei si electrocasnicele.

Dimensiuni:
individual
Feronerie:
"Blum"
Materiale:
Carcasa PAL, fonturi AGT High Gloss

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

  • 399 €

Produse asemănătoare

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.