Bucatarie M #2111 (or. Chisinau)

Dimensiuni:
individual
Feronerie:
Individual
Materiale:
Individual
calcul individual
Contract și garanție până la 5 ani
Livrare în R. Moldova și România
Achitare în rate începând cu 0%

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

Descriere

Aceste 3 principii trebuie să fie la baza creării oricărei bucătării. Câteodată e mai ușor să le aplici, iar uneori sunt și provocări. Iată cum am reușit să le respectăm în crearea acestui mobilier:


  • Aspect atractiv

Bucătăria este locul relaxării. În această privință culoarea bej este cea mai potrivită, întrucât transmite căldură și calmitate. Iar pentru ca mobilierul să nu fie plictisitor, s-a optat pentru fațadele lucioase AGT High Gloss.


  • Mobilier practic

Spațiul acestei bucătării a fost decisiv în procesul de proiectare, întrucât este unul nestandart. Pentru a obține designul interior perfect, proiectul a fost atent gândit, rezultând un mobilier individual și unic, care face bucătărie să fie foarte practică. Fiecare centimetru de spațiu poate fi folosit pe deplin, iar aspectul original atrage atenția și dă dovadă de gusturi rafinate a proprietarilor. 


  • Rezistență

Pe lângă frumusețea și comoditatea, o bucătărie trebuie să fie și durabilă, întrucât deseori este în contact cu umiditate și temperaturi ridicate. Calitatea acestui mobilier este garantată de feronerie austriacă BLUM - liderul mondial în domeniu, și panourile AGT High Gloss - rezistente la apă, zgârieturi și lovituri. Acestea pot fi întreținute foarte ușor în starea inițială, întrucât se curăță fără efort.


Produse asemănătoare

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!