Bucatarie Modern #1009 (com. Tohatin)

O bucătărie în stil modern nu se demodează repede, iar nuanțele neutre, precum bej și gri, contribuie la relaxarea și nu obosesc ochiul. 

  Fațadele acestei bucătării sunt fabricate din MDF AGT Soft Touch - un material modern de clasa mondială.Textura mată al acestuia creează o atmosferă caldă și este deosebit de practică. Suprafața rezistă la apă, zgârieturi sau lovituri ușoare, iar  datorită faptului că nu reflectă lumina, amprentele sunt abia observabile, ceea ce face întreținerea acesteia deloc împovărătoare. 

  Blatul este cea mai încărcată parte a mobilierului, de aceea am ales pentru această bucătărie un blat de calitatea germană EGGER. Acesta este fabricat din plăci PAL brut acoperit cu laminat. Aceasta îl face rezistent la impact, abraziune, temperaturi ridicate și umiditate. Astfel, bucătăria este ușor de întreținut și se încadrează în normele de siguranță alimentară. 

  O compartimentare inteligentă influențează semnificativ ușurința utilizării acestei bucătării și oferă confort maxim. Orice raft și sertar a fost gândit să fie cât mai accesibil, iar feronerie Blum contribuie la comoditatea de mișcare. Mobilierul se deschide foarte ușor, iar se închide lent și silențios. Producătorul Austriac Blum oferă garanția de 20 de ani, astfel investiția în calitate merită făcută cu siguranță.

  Acest model a fost confecționat după un design proiect individual, luând în considerație dorințele și necesitățile proprietarului. Pentru o funcționalitate maximă și aspect estetic plăcut această bucătărie pe colț a fost dotată cu hotă Elica și mașina de spălat vase incorporabilă. 

  La deplasarea designerului sau tehnologului la fața locului puteți primi recomandări personalizate pentru spațiul dvs. Doriți să solicitați consultația specialistului?


*Pretul afisat include: design proiect individual, costul materialelor, furnitura, asamblare, livrare si instalare in raza or. Chisinau.


**Pretul poate difera pentru bucatarie de dimensiuni mici.


***Blatul, minerele, chiuveta si electrocasnicele se achizitioneaza suplimentar.

Mobila se executa la comanda. Dimensiunile, materialul si culorile pot fi modificate conform solicitarilor clientului.
  • 7500 mdl / m. liniar

Produse asemănătoare

CONTACTE

+373 68 67 68 66
info@arthouse.md
Chisinau, str. Piata Dmitrie Cantemir, 1 (uzina TOPAZ)

RETELE SOCIALE

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.