Bucatarie W- Modern #2123 (com. Tohatin)

Dimensiuni:
Individual
Feronerie:
Individual
Materiale:
Individual
de la 499€ / m. liniar
Contract și garanție până la 5 ani
Livrare în R. Moldova și România
Achitare în rate începând cu 0%

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

Descriere

O bucătărie în stil modern nu se demodează repede, iar nuanțele neutre, precum bej și gri, contribuie la relaxarea și nu obosesc ochiul. 

  Fațadele acestei bucătării sunt fabricate din MDF AGT Soft Touch - un material modern de clasa mondială.Textura mată al acestuia creează o atmosferă caldă și este deosebit de practică. Suprafața rezistă la apă, zgârieturi sau lovituri ușoare, iar  datorită faptului că nu reflectă lumina, amprentele sunt abia observabile, ceea ce face întreținerea acesteia deloc împovărătoare. 

  Blatul este cea mai încărcată parte a mobilierului, de aceea am ales pentru această bucătărie un blat de calitatea germană EGGER. Acesta este fabricat din plăci PAL brut acoperit cu laminat. Aceasta îl face rezistent la impact, abraziune, temperaturi ridicate și umiditate. Astfel, bucătăria este ușor de întreținut și se încadrează în normele de siguranță alimentară. 

  O compartimentare inteligentă influențează semnificativ ușurința utilizării acestei bucătării și oferă confort maxim. Orice raft și sertar a fost gândit să fie cât mai accesibil, iar feronerie Blum contribuie la comoditatea de mișcare. Mobilierul se deschide foarte ușor, iar se închide lent și silențios. Producătorul Austriac Blum oferă garanția de 20 de ani, astfel investiția în calitate merită făcută cu siguranță.

  Acest model a fost confecționat după un design proiect individual, luând în considerație dorințele și necesitățile proprietarului. Pentru o funcționalitate maximă și aspect estetic plăcut această bucătărie pe colț a fost dotată cu hotă Elica și mașina de spălat vase incorporabilă. 

  La deplasarea designerului sau tehnologului la fața locului puteți primi recomandări personalizate pentru spațiul dvs. Doriți să solicitați consultația specialistului?Produse asemănătoare

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!