Bucatarie M-White (or. Chisinau)

Dimensiuni:
Individual
calcul individual
Contract și garanție până la 5 ani
Livrare în R. Moldova și România
Achitare în rate începând cu 0%

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

Descriere

Dacă aveți o bucătărie mică, merită să optați pentru un stil minimalist, evitând aglomerația inutilă. Acest model este perfect prin simplitatea sa, dar mai presus de toate, prin funcționalitatea. Dulapurile se deschid fără mânere, astfel, mobilierul are o suprafață uniformă și plană. 

  • Fațadele AGT High Gloss de culoarea albă transformă bucătărie într-o oază de prospețime, și strălucire. Chiar dacă la un moment dat vă veți plictisi de aspectul bucătăriei, îl puteți transforma ușor, adăugând câteva accesorii colorate care se vor potrivi perfect cu nuanță albă. 
  • Furnitura austriacă BLUM cu o reputație impecabilă de mai bine de 55 de ani folosită în confecționarea acestei bucătării, este un exemplu de calitate, funcționalitate și fiabilitate. Producătorul oferă garanție de minim 10 ani la utilizarea furniturii.  
  • Blatul Egger de o culoare contrastantă este cel mai de rezistent din prezent - apă, zgâriere, abraziune, temperaturi ridicate - nimic nu-l va putea deforma.

Produse asemănătoare

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!