Bucatarie Modern #1509 (or. Chisinau)

Dacă aveți o bucătărie mică, merită să optați pentru un stil minimalist, evitând aglomerația inutilă. Acest model este perfect prin simplitatea sa, dar mai presus de toate, prin funcționalitatea. Dulapurile se deschid fără mânere, astfel, mobilierul are o suprafață uniformă și plană. 

  • Fațadele AGT High Gloss de culoarea albă transformă bucătărie într-o oază de prospețime, și strălucire. Chiar dacă la un moment dat vă veți plictisi de aspectul bucătăriei, îl puteți transforma ușor, adăugând câteva accesorii colorate care se vor potrivi perfect cu nuanță albă. 

  • Furnitura austriacă BLUM cu o reputație impecabilă de mai bine de 55 de ani folosită în confecționarea acestei bucătării, este un exemplu de calitate, funcționalitate și fiabilitate. Producătorul oferă garanție de minim 10 ani la utilizarea furniturii.  

  • Blatul Egger de o culoare contrastantă este cel mai de rezistent din prezent - apă, zgâriere, abraziune, temperaturi ridicate - nimic nu-l va putea deforma.


    *Pretul afisat include: design individual, proiect tehnic, asamblare, instalare, materialele pentru carcasa si fasade - PAL & MDF, blat PAL, furnitura (complectatia standart).

    **Pretul nu include costul chiuvetei si electrocasnicele.

Dimensiuni:
3.75 m
Feronerie:
Blum. Austria.
Materiale:
Fonturi: MDF AGT High Gloss Galaxy White. Blat: Egger.

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

  • 399 €

Produse asemănătoare

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.