Cum comand?

Dacă ați decis să optați pentru mobilă la comandă, la Art House puteți face acest lucru prin următoarele 3 modalități:


  1. Pe site. Alegeți unul dintre modelele prezentate și dați click pe butonul COMANDĂ, după ce introduceți datele dvs. de contact. În scurt timp veți fi contactat de un reprezentant al companiei care vă va oferi detalii și vă va informa cu privire la următorii pași.

  2. Prin telefon. Apelați-ne la nr. 068676866 pentru a solicita deplasarea designerului nostru la fața locului. Astfel puteți primi sugestii personalizate, potrivite spațiului dvs.

  3. La sediul nostru din Chișinău, care se află pe strada Tiraspol, 5 în Centrul Comercial UNO. Aici puteți vedea mobilă executată de noi, mostre de materiale, proiecte realizate și discuta orice detaliu legat de confecționarea mobilierului care să satisfacă în totalitate cerințele dvs.Orice modalitate ați alege, veți parcurge aceste 6 pași:


Pasul 1. Măsurări exacte.

   Vă recomandăm să evitați măsurarea sine stătătoare a încăperii pentru evitarea prezentării datelor eronate. Specialiștii Art House dispun de echipamentele moderne pentru măsurarea exactă a dimensiunilor spațiului dvs.ceea ce asigură o instalare ideală a produsului finit.

Pasul 2. Design proiect 3D.

   În procesul de creare a proiectului individual punem accent pe dorințele dvs. și ne străduim să creăm produse unice care să răspundă gusturilor și cerințelor dvs. pentru funcționalitate și confort. Designerii noștri iau în considerare cele mai recente tendințe mondiale în stilul și designul mobilierului. Toate proiectele sunt create, folosind software special și vă sunt prezentate în format 3D.

Pasul 3. Calcularea costurilor.

   Prețul mobilierului depinde în totalitate de materialele și furnitură aleasă. Lucrăm cu companii renumite din Europa, totodată suntem flexibili în stabilirea prețului. Știm să ne încadrăm în bugetul clientului, păstrând un nivel de calitate înalt.

Pasul 4. Semnarea contractului.

   După aprobarea designului final și alegerii materialelor, compania “CS Art Grup” SRL va încheia un contract cu dvs. În activitatea noastră, respectăm cu strictețe normele actuale ale legislației RM, inclusiv Legea „privind protecția drepturilor consumatorilor”.

Pasul 5. Livrarea

   Ziua și ora livrării se stabilește împreună cu dvs., încât să puteți planifica și alte activități din timp. Veți fi scutit de orice grijă legată de transportarea și ridicarea mobilei la etaj.

Pasul 6. Instalarea și montarea.

   Avem o echipă de asamblatori calificați care vor instala mobilierul în cel mai scurt timp.

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.