Dulap glisant #3006 (or. Chisinau)

Dimensiuni:
420 cm
Materiale:
PAL melaminat
calcul individual
Contract și garanție până la 5 ani
Livrare în R. Moldova și România
Achitare în rate începând cu 0%

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

Descriere

Acest dressing este perfect pentru a optimiza spațiul în locuința dvs. și poate să-și găsească locul în orice interior - de la apartamente de dimensiuni mici la case particulare, combinând aspect frumos și practicitatea. 


De ce să optați pentru un asemenea model?


  • Ergonomic. Reprezintă soluția ideală pentru încăperi înguste sau incomode. Modelul dat, având lungimea de 4,5 m. este incorporat și are patru secții extrem de încăpătoare.

  • Accesibil. Mobilierul are patru uși glisante atașate direct la tavan și podea, astfel, la dulap nu există acoperișul, fundul și peretele. Datorită acestui fapt, prețul mobilierului scade semnificativ. 

  • Funcțional. Dressingul este compartimentat prin rafturi de diverse dimensiuni, sertare și bară pentru haine, poziționarea cărora depinde de necesitățile și dorințele dvs.

  • Calitativ. Acest dulap cu uși glisante este realizat din pal melaminat de 18 mm, iar sistemul  de glisare a ușilor de calitatea europeană este alcătuit din șină superioară și șină inferioară din aluminiu și rolele din oțel și nylon, care asigură o glisare silențioasă. 

  • Elegant. Oglinzile de dimensiuni mari lărgesc încăperea și reprezintă o modalitate de a-i adăuga rafinament și note de lux.  

Produse asemănătoare

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!