Dulap glisant 3.60 Model 1 (concept)

Cauți modalități de a extinde spațiul odaiei? Acest dulap cu uși glisante decorate cu 4 oglinzi mari poate fi soluția sigură pentru a atinge obiectivul tău.

 

Oglinzile te pot ajuta să faci o cameră îngustă mai largă, să o umpli cu lumină și să adaugi volum încăperii. Acest dressing se potrivește bine cu orice interior, iar posibilitatea de a comanda mobilierul la comanda va ține cont de toate dorințele tale. 


Profilele din aluminiu ACCORD folosite pentru confecționarea acestui dressing asigură un aspect excelent și o durabilitate a ușilor glisante. Iar tehnologia modernă folosită în producerea rolelor din oțel (pentru bază) și nylon (pentru roți) asigură o glisare silențioasă și, cel mai important, rezistență. 


Modelul dat de dimensiunea 3,60 m. este extrem de încăpător și îți va permite să depozitezi cu ușurință vestimentația întregii familiei. O mulțime de rafturi, bare și sertare te va ajuta să menții ordinea perfectă în dulap. 


Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

  • 949 €
  • 849 €

Produse asemănătoare

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.