Dulap glisant 3.60 Model 1 (model)

de la 799€
Contract și garanție până la 5 ani
Livrare în R. Moldova și România
Achitare în rate începând cu 0%

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

Descriere

Cauți modalități de a extinde spațiul odaiei? Acest dulap cu uși glisante decorate cu 4 oglinzi mari poate fi soluția sigură pentru a atinge obiectivul tău.

 

Oglinzile te pot ajuta să faci o cameră îngustă mai largă, să o umpli cu lumină și să adaugi volum încăperii. Acest dressing se potrivește bine cu orice interior, iar posibilitatea de a comanda mobilierul la comanda va ține cont de toate dorințele tale. 


Profilele din aluminiu ACCORD folosite pentru confecționarea acestui dressing asigură un aspect excelent și o durabilitate a ușilor glisante. Iar tehnologia modernă folosită în producerea rolelor din oțel (pentru bază) și nylon (pentru roți) asigură o glisare silențioasă și, cel mai important, rezistență. 


Modelul dat de dimensiunea 3,60 m. este extrem de încăpător și îți va permite să depozitezi cu ușurință vestimentația întregii familiei. O mulțime de rafturi, bare și sertare te va ajuta să menții ordinea perfectă în dulap. 


Produse asemănătoare

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!