Bucatarie Modern #1110 (concept)

Pentru o gospodină bună nu există niciodată prea mult spațiu în bucătărie, de aceea un asemenea model este visul femeilor care petrec mult timp, preparând bucate. Spațioasă, cu o mulțime de rafturi și sertare, această bucătărie modernă îți va permite să depozitezi toate tipurile de veselă, gadgeturile și electrocasnice pentru gătit. 


Deosebirile specifice al acestui model:


  • Construcția pe colț contribuie la o bună organizare a triunghiului de lucru într-o bucătărie. 

  • Mecanism “Magic Corner” pentru dulapul din colț cu poțiță cu efect antiderapant contribuie la folosirea cât mai eficientă și comodă a spațiului. 

  • Deschiderea verticală a dulapurilor suspendate permite oprirea uşii în orice poziţie dorită la deschidere, astfel aceasta poate rămâne mereu accesibilă și nu încurcă la deplasarea prin bucătărie.

  • Hotă integrată în mobilier pentru a păstra un aspect atractiv.

  • 2 dulapuri situate pe ambele margini a bucătăriei pe toată înălțime al acesteia sunt surprinzător de încăpătoare și funcționale. 

  • Frigiderul incorporabil se potrivește persoanelor care țin cont de estetica bucătăriei. Spațiul rămas deasupra acestuia este la fel folosit pentru un dulap, încât nici un cm. din spațiu să nu fie pierdut.


Acest design-proiect poate fi adaptat la dimensiunile bucătăriei dvs. Tipul și culoarea materialelor, precum și calitatea feroneriei se alege împreună cu dvs. după o consultație cu designerul și proiectantul companiei, în care veți fi informat despre toate avantajele fiecărui producător.


Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile afișate au caracter informativ si nu prezintă oferta in sine, toate comenzile se calculează individual iar achitările se fac in lei moldovenești.

  • 299 € / m. liniar

Produse asemănătoare

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.