Dulap încorporat sub scară #4026

Dulap încorporat sub scară a comandă

Vă prezentăm dulapul încorporat sub scară – cheia pentru utilizarea eficientă maximă a spațiului locuibil. Acest element unic de mobilier nu doar că economisește metri pătrați prețioși ai casei dvs., dar adaugă și stil și funcționalitate interiorului.

Caracteristici ale produsului:

  • Design individualizat: Dulapul este proiectat și fabricat în conformitate cu cerințele și dimensiunile personale furnizate de client. Acest lucru permite o integrare perfectă a mobilierului în spațiul de sub scară, asigurând utilizarea optimă a spațiului disponibil.
  • Materiale de înaltă calitate: Pentru fabricarea dulapului se utilizează MDF vopsit – material recunoscut pentru rezistența, durabilitatea și caracteristicile exterioare excelente ale sale. Acest lucru garantează că dulapul dvs. va servi pentru mulți ani, menținându-și aspectul inițial.
  • Construcție cu sertare extensibile: Dulapul este echipat cu sertare comode extensibile, făcând utilizarea acestuia și mai confortabilă și practică. Această caracteristică este ideală pentru depozitarea încălțămintei, accesoriilor sau a articolelor casnice, asigurând acces ușor la ele.
  • Feronerie de cea mai bună calitate: Utilizarea feroneriei Blum subliniază angajamentul nostru față de calitate. Această feronerie austriacă este cunoscută pentru fiabilitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare a sa, asigurând închiderea lină și silențioasă a sertarelor și ușilor.

Alegând dulapul nostru încorporat sub scară, obțineți nu doar o soluție funcțională și estetic plăcută pentru casa dvs., dar și posibilitatea de a personaliza spațiul, făcându-l cât mai confortabil și organizat.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: