Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Dulap suspendat pentru lavoar #4027

Dulap sub lavoar #4019

Dulap pentru lavoar #4024

Spălătorie integrată #4010

Dulap sub lavoar #4006

Mobila de baie sub lavoar #6699 (or. Chisinau)

Mobilier baie modern #1880 (or. Chișinău)

Mobila pentru baie dubla #5071 (or. Chisinau)

Mobilier pentru baie #1110 (or. Chisinau)

Mobilier baie modern #1690 (or. Chișinău)

Mobilier baie modern #1780 (or. Chișinău)

Mobilier pentru baie #0003 (or. Chisinau)


Mobilă de Baie la Comandă - Eleganță și Funcționalitate în Fiecare Detaliu

Baia este un spațiu intim în care începeți și încheiați ziua, și la ARTHOUSE, înțelegem că acest spațiu trebuie să fie atât funcțional, cât și elegant. Oferim mobilă de baie personalizată, proiectată pentru a răspunde nevoilor și gusturilor dumneavoastră, indiferent că sunteți în Chisinau, Moldova sau oriunde altundeva.

Stil și Materiale Durabile

Indiferent de preferințele dumneavoastră în ceea ce privește stilul, suntem aici pentru a vă ajuta să creați o baie care vă reflectă personalitatea. Oferim o varietate de materiale de înaltă calitate, cum ar fi MDF, care poate fi vopsit sau laminat, pentru a vă asigura că mobilierul de baie este rezistent la apă și durabil.

Depozitare Eficientă cu Iluminare LED

O organizare eficientă a mobilei de baie poate face ca spațiul să fie mai funcțional. În plus, înțelegem importanța iluminării LED în baie pentru o experiență mai plăcută. Oferim soluții de depozitare inteligente, inclusiv sertare și rafturi, precum și iluminare LED pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință obiectele de care aveți nevoie.

Soluții de Spălare și Igiene

Mobilierul de baie poate fi proiectat pentru a include soluții inteligente pentru spălare și igienă, cum ar fi lavoare moderne și oglinzi cu funcții speciale. Aceste elemente adaugă atât eleganță, cât și funcționalitate spațiului dvs. de baie.

Mecanisme Durabile cu Carcasă Metalică

Pentru a asigura durabilitatea și funcționalitatea mobilei de baie, folosim mecanisme cu carcasă metalică, care rezistă cu succes la uzura zilnică într-un mediu umed.

Experiența ARTHOUSE

La ARTHOUSE, suntem dedicați să vă oferim mobilier de baie care aduce atât organizare, cât și eleganță în locuința dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră de mobilă de baie la comandă. Oferim consultanță profesională, livrare rapidă și soluții personalizate pentru a vă transforma baia într-un spațiu care reflectă cu adevărat cine sunteți.