Principală » Catalog

Afișez 1 - 12 din 56 de rezultate

#1 Bucătărie TOP: MDF vopsit, vitrină aurie și mecanisme avansate (showroom)

Bucătărie minimalistă cu o vitrine #4303

Bucatarie E-White Cashmere (or. Chișinău)

Bucatarie EU Neo-clasic #0012 Black (or. Chisinau)

Bucatarie Bianco #0703 (or. Chisinau)

Bucatarie A-Grey Dark #0980 (or. Chisinau)

Bucatarie A-Modern #0310 (or. Chisinau)

Bucătăria în stil neoclasic #4038

Bucătăria albă cu accente aurii #4065

Bucatarie Contemp #3022 (or. Chisinau)

Bucatarie LM-New #0122 (or. Chisinau)

Bucatarie EU Neo-clasic #0003 Mix (com. Tohatin)


Bucătării la comandă de la Arthouse

În catalogul nostru de bucătării la comandă, oferim două categorii principale de bucătării personalizate: moderne și clasice. Aceste categorii sunt concepute pentru a vă ajuta să alegeți stilul care se potrivește cel mai bine cu preferințele dumneavoastră și designul interior al casei dumneavoastră.

Bucătării moderne

Această categorie se adresează celor care apreciază un design contemporan, minimalist și funcțional. Bucătăriile moderne se caracterizează prin liniile curate, suprafețele netede și utilizarea materialelor precum sticla, oțelul inoxidabil și plasticul de înaltă calitate. Aceste bucătării oferă un aspect aerisit și elegant, cu accent pe funcționalitate și tehnologie de ultimă generație.

Bucătării clasice

Pentru cei care preferă un stil tradițional și rafinat, categoria de bucătării clasice oferă soluții de design care îmbină eleganța și farmecul vechiului cu funcționalitatea modernă. Aceste bucătării se remarcă prin utilizarea lemnului masiv, a ornamentelor decorative și a elementelor arhitecturale clasice. Acestea aduc o atmosferă caldă și primitoare în casa dumneavoastră, creând un spațiu confortabil și sofisticat. Indiferent de categoria aleasă, toate bucătăriile noastre sunt create la comandă, ținând cont de preferințele și nevoile dumneavoastră specifice.

Echipa noastră de experți în design și producție va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea o bucătărie personalizată, care să reflecte stilul dumneavoastră individual și să îndeplinească toate cerințele funcționale.