Bucătărie minimalistă cu o vitrine #4303

Descoperiți soluția ideală pentru casa dvs. – o bucătărie în stil minimalist cu vitrine funcționale și iluminare. Acest set de bucătărie, creat special conform dimensiunilor, preferințelor și bugetului dvs., vă va oferi funcționalitate maximă și va adăuga un plus de rafinament interiorului casei dvs., combinând designul modern cu practicitatea.

Caracteristicile principale ale produsului:

  • Material: Fabricat din MDF vopsit de înaltă calitate, care nu doar că are un aspect stilat, dar asigură și durabilitatea și ușurința în întreținere.
  • Feroneria: Bucătăria este echipată cu feronerie Blum, renumită pentru fiabilitatea și ușurința de utilizare. Datorită mecanismelor de calitate, dulapurile și sertarele se deschid lin și fără zgomot.
  • Design: Designul minimalist cu linii clare și un minim de detalii inutile accentuează stilul modern. Vitrinele cu iluminare constituie un accent expresiv, expunând frumos vasele sau elementele decorative și utilizând eficient spațiul.
  • Spațiu: Bucătăria este ideală pentru cei care prețuiesc ordinea și curățenia. Iluminarea adaugă confort și funcționalitate, transformând bucătăria în locul perfect nu doar pentru gătit, dar și pentru întâlnirile de familie. Tehnologia încorporată îmbunătățește integrarea generală și ușurința de utilizare.

Această bucătărie este o alegere excelentă pentru cei care doresc un stil minimalist fără a sacrifica confortul și funcționalitatea. Ea se va integra armonios în orice interior modern și va deveni locul preferat din casa dvs.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!