Bucatarie A-Mix #0199 (or. Chisinau)

Bucătărie cu un design sobru

Vă prezentăm o bucătărie modernă, fabricată în conformitate cu cerințele individuale ale clientului. Această bucătărie combină eleganța și reținerea designului, calitatea înaltă a materialelor folosite și funcționalitatea bine gândită, prevăzând un spațiu special pentru aparatura de bucătărie încorporată.

Caracteristici principale:

  • Materiale: Utilizarea MDF-ului vopsit în combinație cu panourile MDF AGT Panel asigură o suprafață perfect netedă și o rezistență înaltă la uzură. Paleta de culori și texturi permite crearea unui design unic, care va încânta ochiul și va corespunde tendințelor moderne în interior.
  • Feronerie Blum: Feroneria austriacă de cea mai înaltă calitate garantează o mișcare lină a sertarelor și ușilor, precum și închiderea lor sigură, asigurând durabilitatea și confortul în utilizare.
  • Spațiu pentru tehnologia încorporată: O atenție deosebită este acordată planificării spațiului pentru aparatura de bucătărie încorporată, ceea ce permite utilizarea optimă a fiecărui centimetru al bucătăriei, făcând-o extrem de funcțională și comodă pentru utilizarea zilnică.
  • Design individual: Lucrăm cu atenție fiecare comandă pentru ca bucătăria să se potrivească perfect dimensiunilor spațiului dumneavoastră, dorințelor și bugetului. Obțineți o soluție complet personalizată, creată ținând cont de toate nevoile dumneavoastră.

Avantajele bucătăriei noastre:

  • Unicitate: Bucătăria dumneavoastră va fi proiectată și fabricată special pentru dumneavoastră, devenind expresia stilului și modului dumneavoastră de viață.
  • Funcționalitate înaltă: Datorită planificării bine gândite și tehnologiei încorporate, bucătăria dumneavoastră va fi nu doar frumoasă, ci și maxim de practică în utilizare.
  • Durabilitate și calitate: Utilizarea materialelor și componentelor verificate asigură o lungă durată de viață a mobilierului.
  • Adaptare completă la client: Luăm în considerare toate cerințele și dorințele clientului, de la dimensiuni până la alegerea culorilor și texturilor.
Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit & MDF AGT Panel

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!