Cum comand mobila de la Arthouse?

Cum comand
  • Măsurări exacte

Vă recomandăm să evitați măsurarea sine stătătoare a încăperii pentru evitarea prezentării datelor eronate. Specialiștii Art House dispun de echipamentele moderne pentru măsurarea exactă a dimensiunilor spațiului dvs.ceea ce asigură o instalare ideală a produsului finit.

  • Design proiect 3D

În procesul de creare a proiectului individual punem accent pe dorințele dvs. și ne străduim să creăm produse unice care să răspundă gusturilor și cerințelor dvs. pentru funcționalitate și confort. Designerii noștri iau în considerare cele mai recente tendințe mondiale în stilul și designul mobilierului. Toate proiectele sunt create, folosind software special și vă sunt prezentate în format 3D.

  • Calcularea costurilor

Prețul mobilierului depinde în totalitate de materialele și furnitură aleasă. Lucrăm cu companii renumite din Europa, totodată suntem flexibili în stabilirea prețului. Știm să ne încadrăm în bugetul clientului, păstrând un nivel de calitate înalt.

  • Semnarea contractului

După aprobarea designului final și alegerii materialelor, compania “CS Art Grup” SRL va încheia un contract cu dvs. În activitatea noastră, respectăm cu strictețe normele actuale ale legislației RM, inclusiv Legea „privind protecția drepturilor consumatorilor”.

  • Livrarea

Ziua și ora livrării se stabilește împreună cu dvs., încât să puteți planifica și alte activități din timp. Veți fi scutit de orice grijă legată de transportarea și ridicarea mobilei la etaj.

  • Instalarea și montarea

Avem o echipă de asamblatori și instalatori calificați care vor instala mobilierul în cel mai scurt timp.