Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate

#1 Bucătărie TOP: MDF vopsit, vitrină aurie și mecanisme avansate (showroom)

Bucatarie E-White Cashmere (or. Chișinău)

Bucatarie Bianco #0703 (or. Chisinau)

Bucatarie A-Grey Dark #0980 (or. Chisinau)

Bucatarie A-Modern #0310 (or. Chisinau)

Bucătăria albă cu accente aurii #4065

Bucatarie Contemp #3022 (or. Chisinau)

Bucatarie LM-New #0122 (or. Chisinau)

Bucatarie N-Modern #8015 (jud. Sibiu)

Bucatarie Modern #9110 (or. Chisinau)

Bucatarie M-White (or. Chisinau)

Bucatarie YA White #0044 (or. Chisinau)


Bucătării în stil modern de la Art House

Subcategoria de bucătării moderne oferă o varietate de stiluri și opțiuni contemporane pentru a satisface gusturile și preferințele dumneavoastră. Aceste bucătării moderne se remarcă prin liniile curate, suprafețele netede și utilizarea materialelor și tehnologiilor moderne. Iată câteva caracteristici comune ale subcategoriei de bucătării moderne:

Design minimalist

Bucătăriile moderne pun accentul pe simplitate și ordine. Liniile drepte și curate, fără ornamente excesive, creează un aspect minimalist și elegant. Mobilierul are adesea forme geometrice simple și conturate, fără prea multe detalii decorative.

Materiale contemporane

Utilizarea materialelor moderne și de înaltă calitate este un aspect important al bucătăriilor moderne. Acestea pot include sticlă, oțel inoxidabil, lemn finisat în nuanțe moderne, piatră naturală sau compozită, precum și materiale sintetice durabile și ușor de întreținut. Aceste materiale oferă un aspect sofisticat și rezistență în timp.

Suprafețe netede și lucioase

Bucătăriile moderne se remarcă prin suprafețe netede și lucioase. Acestea pot fi realizate prin utilizarea fronturilor de mobilier cu finisaje lăcuite sau furniruri în culori strălucitoare. Suprafețele lucioase adaugă un aspect elegant și reflectă lumina în încăpere, creând o senzație de spațiu și lumină.

Tehnologie integrată

Bucătăriile sunt adesea dotate cu tehnologie integrată pentru a facilita activitățile culinare. Aceasta poate include electrocasnice de ultimă generație, cum ar fi plite și cuptoare cu inducție, frigidere inteligente, mașini de cafea automate sau sisteme de iluminat și sonorizare controlate de la distanță.

Spații de depozitare inteligente

În bucătăriile moderne, se acordă o atenție deosebită optimizării spațiului de depozitare. Mobilierul este proiectat astfel încât să ofere soluții inteligente de organizare, cu sertare și dulapuri spațioase, rafturi retractabile și accesorii specializate pentru depozitarea eficientă a ustensilelor și aprovizionării.

Acestea sunt doar câteva aspecte caracteristice subcategoriei de bucătării moderne. Fiecare bucătărie este personalizată în funcție de preferințele și nevoile individuale ale clientului, astfel încât să se creeze un spațiu modern și funcțional, adaptat stilului de viață și designului interior al casei.