Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

#1 Bucătărie TOP: MDF vopsit, vitrină aurie și mecanisme avansate (showroom)

Bucatarie EU Neo-clasic #0012 Black (or. Chisinau)

Bucătăria în stil neoclasic #4038

Bucatarie EU Neo-clasic #0003 Mix (com. Tohatin)

Bucătărie Neo-clasic #0109 (or. Chișinău)

Bucatarie M-Silver Clasic (showroom)

Prețul inițial a fost: 99000.00 lei.Prețul curent este: 69000.00 lei.

Bucatarie Neo-clasic White (or. Falesti)

Bucatarie Neo-clasic #0303 (or. Chisinau)

Bucatarie Neo-clasic #0106 (or. Chisinau)

Bucatarie Neo-clasic #0107 (or. Chisinau)

Bucatarie Neo-clasic #1209 (or. Chisinau)

Bucatarie YZ- Clasic #00425 (r. Ceadir-Lunga)


Bucătării clasice de la Art House

Categoria de bucătării clasice pe care le producem se concentrează pe aspectul tradițional și rafinat, oferind opțiuni pentru diferite preferințe și necesități. În cazul nostru, bucătăriile clasice sunt realizate fie din MDF vopsit, fie din MDF vopsit acoperit cu șpon de lemn natural. Iată câteva caracteristici comune ale acestei categorii:

Design elegant și tradițional

Bucătăriile clasice se remarcă prin designul lor rafinat, care îmbină elemente arhitecturale tradiționale și detalii decorative. Linii curbe, ornamente sculptate și profile bogate adaugă un aer elegant și sofisticat. Aceste bucătării evocă o atmosferă caldă și primitoare în casă.

Materiale de calitate

În cazul nostru, utilizăm MDF (fibră de densitate medie) ca material de bază pentru bucătăriile clasice. Acesta este un material durabil, rezistent la umiditate și deformare. Pentru a adăuga un aspect autentic și natural, avem opțiunea de a acoperi MDF-ul vopsit cu șpon de lemn natural. Aceasta conferă un aspect de lemn autentic și o textură plăcută, păstrând în același timp durabilitatea și uniformitatea oferite de MDF.

Finisaje vopsite

Bucătăriile clasice pot avea finisaje vopsite în culori tradiționale, cum ar fi alb, crem, maro închis sau alte nuanțe calde. Finisajele vopsite adaugă o notă de eleganță și uniformitate în aspectul general al bucătăriei.

Detalii decorative și ornamente

Ornamentele decorative, precum lambriuri, profile sculptate, mânere și butoane decorative, sunt adesea prezente în bucătăriile clasice. Aceste detalii adaugă un aspect sofisticat și tradițional, evidențiind frumusețea și rafinamentul designului.

Spații de depozitare generoase

Bucătăriile clasice sunt proiectate pentru a oferi spații de depozitare ample. Dulapurile, sertarele și rafturile sunt concepute astfel încât să ofere suficient spațiu pentru a păstra ustensilele, vesela și proviziile în mod organizat. Acestea sunt câteva caracteristici ale categoriei de bucătării clasice pe care le producem din MDF vopsit sau din MDF vopsit acoperit cu șpon de lemn natural. Fiecare bucătărie este creată cu atenție la detalii și personalizată pentru a se potrivi gusturilor și cerințelor specifice ale clienților noștri, oferind un spațiu clasic și rafinat în casa lor.