Bucătăria în stil neoclasic #4038

Bucătăria în stil neoclasic – soluția ideală pentru cei care doresc să îmbine în interiorul lor formele clasice cu elementele moderne și tehnologia. Această bucătărie corespunde celor mai înalte standarde de calitate și design, ținând cont de dimensiunile individuale, dorințele clientului și bugetul acestuia. Dulapul-vitrină este punctul culminant al acestui ansamblu. El adaugă o notă de rafinament și permite să vă evidențiați gustul și individualitatea, devenind un accent strălucitor al interiorului.

Caracteristici ale produsului:

  • Stil: Neoclasicul reprezintă o combinație rafinată de forme clasice cu elemente moderne, asigurând frumusețea atemporală și eleganța bucătăriei dumneavoastră.
  • Materiale: Fabricată din MDF vopsit, ceea ce garantează o calitate superioară a suprafeței, durabilitate și ușurință în întreținere.
    Feroneria: Feroneria Blum conferă bucătăriei moderne un plus de confort, ergonomie, funcționalitate și practicabilitate. Ea permite utilizarea unor variante unice de amplasare a sertarelor și compartimentelor mobilierului.
  • Funcționalitate și confort: Datorită designului bine gândit și tehnologiilor moderne, bucătăria nu este doar frumoasă, ci și funcțională, asigurând confortul maxim în utilizare.
  • Abordare individuală: Mobilierul este produs ținând cont de toate cerințele și dorințele clientului, ceea ce permite crearea unui interior unic și personalizat.

Creați bucătăria visurilor dumneavoastră în stil neoclasic cu noi – unde fiecare detaliu reflectă gustul dumneavoastră și adaugă confort casei dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!