Dulap suspendat pentru lavoar #4027

Dulap suspendat sub lavoar pentru baie

Vă prezentăm dulapul suspendat pentru lavoar, care va deveni completarea perfectă a interiorului băii dvs., combinând eleganța cu modernitatea. Acest dulap nu doar că va îmbogăți spațiul, dar va asigura și funcționalitatea acestuia datorită designului bine gândit.

Caracteristici principale:

  • Material: Fabricat din MDF vopsit de înaltă calitate, material ce se remarcă prin rezistență și impermeabilitate, aspecte deosebit de importante pentru utilizarea în condițiile umidității ridicate din băi.
  • Feronerie: Utilizăm feronerie Blum, recunoscută pentru fiabilitatea și durabilitatea sa. Acest lucru asigură ușurința în utilizarea sertarelor și închiderea lor lină, conferind astfel un sentiment de calitate superioară a produsului.
  • Construcție: Dulapul este echipat cu șase sertare spațioase, care permit organizarea comodă a obiectelor și accesoriilor pentru baie. Sunt prevăzute, de asemenea, rafturi pentru prosoape, făcând această piesă de mobilier nu doar frumoasă, dar și extrem de practică.
  • Design: Stilul modern și elegant al dulapului se potrivește perfect în orice interior de baie, făcând-o mai stilată și contemporană.
    Producătorul de mobilier la comandă din Moldova oferă crearea mobilierului personalizat, ținând cont de dorințele clienților în ceea ce privește dimensiunile, stilul și bugetul. Datorită abordării individuale, fiecare element de mobilier devine unic și răspunde în mod maxim cerințelor clientului.

Alegând dulapul nostru suspendat pentru lavoar, primiți nu doar un element rafinat de decor, ci și o soluție funcțională pentru organizarea spațiului în baia dvs. Creați spațiul perfect pentru relaxare și confort cu mobila noastră!

 

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!