Dulap baie deasupra vasului WC #4031

Vă prezentăm dulap baie deasupra vasului WC – o soluție modernă și practică pentru baia dvs. Acest dulap este proiectat astfel încât să asigure acces ușor și rapid la comunicațiile sanitare, cum ar fi țevile, supape și contoarele, menținând în același timp integritatea și atractivitatea estetică a interiorului.

Caracteristici principale:

  • Funcționalitate: Dulapul este destinat să faciliteze accesul la elementele sanitare, oferind spațiul necesar pentru întreținerea și reparația acestora.
  • Design: Aspectul modern și minimalist permite dulapului să se integreze armonios în orice decor modern al băii, păstrând coeziunea acestuia.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate, rezistență la umiditate și ușurință în întreținere.
  • Feronerie: Utilizarea feroneriei Blum garantează deschiderea și închiderea lină și silențioasă a ușilor, adăugând confort în utilizarea zilnică.
  • Personalizare: Se oferă posibilitatea de adaptare a dimensiunii, culorii și configurației dulapului conform necesităților și dorințelor individuale ale clientului, permițând crearea unui produs perfect adaptat spațiului specific.
Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!