Dulap suspendat pentru lavoar #4059

Dulapul suspendat pentru lavoar, realizat în stil modern imitând lemnul, este o piesă de mobilier care va sublinia eleganța băii dumneavoastră, asigurând funcționalitate și utilizare optimă a spațiului.

Caracteristici principale:

  • Design stilat: Aspectul dulapului, care imită textura lemnului, aduce căldură și confort interiorului băii, menținând totodată o estetică modernă.
    Materiale de înaltă calitate: Corpul și fațada dulapului sunt fabricate din MDF furniruit, asigurând durabilitate și un aspect atrăgător.
  • Feronerie avansată: Utilizarea feroneriei Blum cu sistem de închidere amortizată garantează închiderea ușoară și silențioasă a ușilor, îmbunătățind confortul în utilizare și prelungind durata de viață a mobilierului.
  • Personalizare individuală: Mobilierul este produs conform cerințelor individuale ale clientului, luând în considerare dimensiunile, preferințele și bugetul, ceea ce permite integrarea perfectă a dulapului în spațiul dumneavoastră.

Alegerea dulapului suspendat pentru lavoar reprezintă o opțiune de stil, calitate și personalizare pentru baia dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

Furnir de lemn natural (MDF sponat) vopsit cu patina. Elemente decorative – lemn natural

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!