Dulap pentru baie #4025

Dulap încorporat pentru baie

Vă oferim soluția optimă pentru casa dumneavoastră – un dulap încorporat pentru baie, creat ținând cont de cerințele și dorințele individuale. Acest dulap nu doar că optimizează spațiul băii dumneavoastră, dar îi conferă și un stil deosebit datorită designului minimalist.

  • Material: MDF-ul vopsit de înaltă calitate folosit în producție asigură durabilitatea și rezistența la umiditate a produsului, ceea ce este deosebit de important pentru încăperile cu umiditate crescută.
  • Feronerie: Pentru dulapurile noastre alegem feroneria de la producătorul renumit la nivel mondial Blum, ceea ce garantează ușurința și fluiditatea deschiderii ușilor, precum și fiabilitatea și durabilitatea întregii construcții.
  • Design: Designul reținut și elegant în stil minimalist face ca acest dulap să fie o soluție universală, care se va armoniza perfect în orice decor al băii. Mulțumită abordării individuale, suntem pregătiți să ținem cont de toate dorințele dumneavoastră privind culoarea și dimensiunile dulapului, astfel încât acesta să devină un complet perfect al spațiului dumneavoastră.
  • Calitate: Producția de mobilă se realizează pe propriile capacități în Moldova, utilizând tehnologii și materiale moderne. Aceasta ne permite să controlăm fiecare etapă a producției și să garantăm calitatea înaltă a produselor noastre.

Alegând dulapul nostru încorporat pentru baie, obțineți nu doar un element funcțional și stilat al interiorului, dar și posibilitatea de a crea un spațiu unic, corespunzător preferințelor și dimensiunilor dumneavoastră personale. Descoperiți noi orizonturi de confort și frumusețe alături de noi!

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!