Dulap pentru lavoar #4024

Dulap suspendat pentru lavoar.

Vă prezentăm un dulap elegant pentru lavoar, realizat în stil modern, care va deveni un complement ideal pentru interiorul băii dumneavoastră. Este fabricat din MDF vopsit de înaltă calitate, asigurându-i un aspect atractiv și o durabilitate îndelungată.

Caracteristici principale:

  • Material: MDF vopsit de înaltă calitate, care oferă rezistență la umiditate și ușurință în întreținere.
  • Feronerie: Echipat cu feronerie de la Blum – sinonimul fiabilității și confortului în utilizare. Datorită soluțiilor inovatoare Blum, ușile și sertarele dulapului se deschid lin și silențios, asigurând fiabilitate și un nivel suplimentar de confort în utilizarea de zi cu zi.
  • Design: Designul modern și tipul de montare suspendat conferă dulapului o senzație de ușurință și estetică vizuală, transformându-l nu doar într-un element funcțional, dar și într-unul stilistic al interiorului.
  • Producție individuală: Dulapul este fabricat conform dimensiunilor și cerințelor individuale ale clientului, permițând o integrare perfectă în spațiul băii și luând în considerare toate preferințele de design și funcționalitate.

Alegând dulapul nostru pentru lavoar, vă garantăm că veți obține o piesă de mobilier care vă va încânta prin aspectul său, calitate și ușurința în utilizare pentru mulți ani.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!