Set pentru baie cu oglindă #4028

Set elegant pentru baie cu oglindă

Vă prezentăm un set pentru baie cu oglindă – soluția ideală pentru crearea unui interior rafinat și stilat. Acest set nu doar că va adăuga un plus de eleganță spațiului dumneavoastră, dar va asigura și funcționalitatea maximă datorită designului său bine gândit.

Caracteristici principale:

  • Construcție: Setul este compus din două dulapuri verticale și o oglindă centrală, oferind comoditate în depozitare și posibilitatea de extindere vizuală a spațiului băii. Dulapurile verticale oferă spațiu suficient pentru plasarea comodă a obiectelor și accesoriilor dumneavoastră, făcând baia mai organizată și ordonată.
  • Material: Se utilizează MDF vopsit de înaltă calitate, distingându-se prin rezistența la umiditate și durabilitate, ceea ce este deosebit de important pentru băile cu un nivel ridicat de umiditate. Materialul este ușor de întreținut, permițându-vă să-i păstrați aspectul inițial pentru mulți ani.
  • Feronerie: Ca feronerie, se folosește produse de la producătorul renumit Blum, garantând ușurința deschiderii și închiderii ușilor dulapurilor, cursivitatea traiectoriei sertarelor și fixarea lor sigură. Feroneria Blum asigură utilizarea confortabilă și silențioasă a mobilierului pe parcursul multor ani.
  • Design: Designul elegant al setului, realizat într-un stil modern, va conferi băii dumneavoastră un farmec special și rafinament. Liniile simple, dar elegante ale mobilierului subliniază frumusețea și stilul interiorului.

Alegând setul nostru elegant pentru baie, veți obține nu doar un element remarcabil de decor, ci și o soluție practică și funcțională care vă va servi ani de zile. Creați spațiul ideal pentru relaxare și confort în baia dumneavoastră alături de noi!

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!