Bucătărie cu dulap-vitrină #4032

Bucătăria este spațiul care reflectă simțul unic de stil al dvs.

Vă prezentăm un set de bucătărie unic, conceput cu o atenție specială pentru detalii și preferințele individuale ale fiecărui client. Fabricat la comandă de către compania Art House, acest set va deveni o adevărată încarnare a confortului și modernității în casa dumneavoastră.

Caracteristici ale produsului:

  • Material: Utilizarea MDF-ului lucios de înaltă calitate AGT nu doar că asigură un aspect exterior superior, dar și durabilitatea produsului. Materialul se distinge prin rezistența sa sporită la umiditate și ușurința în întreținere.
  • Design: Vitrina cu iluminare adaugă o notă de rafinament și ușurință vizuală structurii, făcând interiorul mai aerisit și spațios. Cadru cu mâner integrat accentuează minimalismul și funcționalitatea designului.
  • Iluminat: Iluminatul senzorial bine gândit creează un spațiu confortabil pentru prepararea mesei și mesele în comun. Sistemul de iluminare este ușor de controlat și se adaptează la orice nevoie.
  • Feroneria: Utilizarea feroneriei Blum, recunoscută pentru tehnologiile sale avansate, durabilitate și ergonomie, asigură ușurința și confortul în utilizarea fiecărui element al setului. Sistemele de extracție și balamalele cu amortizor fac utilizarea extrem de confortabilă.

Acest set de bucătărie nu este doar un mobilier, ci o parte din spațiul dvs. de viață, creat ținând cont de toate dorințele și dimensiunile bucătăriei dumneavoastră. Mulțumită abordării individuale și posibilităților largi de personalizare, oferim o soluție care se va integra perfect în interiorul dvs. și va deveni o bijuterie a acestuia pentru mulți ani.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF AGT

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: