Cum comand?

Dacă ați decis să optați pentru mobilă la comandă, la Art House puteți face acest lucru prin următoarele 3 modalități:
Pe site Alegeți unul dintre modelele prezentate și dați click pe butonul COMANDĂ, după ce introduceți datele dvs. de contact. În scurt timp veți fi contactat de un reprezentant al companiei care vă va oferi detalii și vă va informa cu privire la următorii pași.
Prin telefon Apelați-ne la nr. +37378044854 pentru a solicita deplasarea designerului nostru la fața locului. Astfel puteți primi sugestii personalizate, potrivite spațiului dvs.
La sediul nostru or. Chisinau, str. Nadejda Russo 17, DECOR PARK. Aici puteți vedea mobilă executată de noi, mostre de materiale, proiecte realizate și discuta orice detaliu legat de confecționarea mobilierului care să satisfacă în totalitate cerințele dvs.

Măsurări exacte Vă recomandăm să evitați măsurarea sine stătătoare a încăperii pentru evitarea prezentării datelor eronate. Specialiștii Art House dispun de echipamentele moderne pentru măsurarea exactă a dimensiunilor spațiului dvs.ceea ce asigură o instalare ideală a produsului finit.

Design proiect 3D În procesul de creare a proiectului individual punem accent pe dorințele dvs. și ne străduim să creăm produse unice care să răspundă gusturilor și cerințelor dvs. pentru funcționalitate și confort. Designerii noștri iau în considerare cele mai recente tendințe mondiale în stilul și designul mobilierului. Toate proiectele sunt create, folosind software special și vă sunt prezentate în format 3D.

Calcularea costurilor Prețul mobilierului depinde în totalitate de materialele și furnitură aleasă. Lucrăm cu companii renumite din Europa, totodată suntem flexibili în stabilirea prețului. Știm să ne încadrăm în bugetul clientului, păstrând un nivel de calitate înalt.

Semnarea contractului După aprobarea designului final și alegerii materialelor, compania “CS Art Grup” SRL va încheia un contract cu dvs. În activitatea noastră, respectăm cu strictețe normele actuale ale legislației RM, inclusiv Legea „privind protecția drepturilor consumatorilor”.

Livrarea Ziua și ora livrării se stabilește împreună cu dvs., încât să puteți planifica și alte activități din timp. Veți fi scutit de orice grijă legată de transportarea și ridicarea mobilei la etaj.

Instalarea și montarea Avem o echipă de asamblatori calificați care vor instala mobilierul în cel mai scurt timp.

Pasul I
Preluarea dimensiunilor de către designer și consultația primară.
Pasul II
Elaborarea schiței de amplasare și a design-proiectului 3D.
Pasul III
Elaborarea proiectului tehnic și specificația detaliată de catre tehnologul companiei.
Pasul IV
Confecționarea,asamblarea și instalarea mobilierului conform proiectului aprobat.

Consultă un designer gratuit

Completează formularul și noi te contactăm!