Despre noi

Compania producatoare de mobila la comanda ARTHOUSE cu denumire juridica - “CS Art Grup” SRL este o echipă tânără și dinamică care vă stă la dispoziție pentru a da viață ideilor dumneavoastră și a transforma confecționarea mobilei în artă. Cu noi procesul de amenajare a casei devine o placere! 


           O echipă de profesioniști creativi. 

  La fiecare etapă de crearea mobilei clientul nostru este însoțit de un profesionist din echipă Art House. Consultanți, designeri, proiectanți și asamblori - aici toți sunt pasionați de meseria lor și îndeplinesc calitativ procesele care le sunt încredințate. 


Punem mare accent pe calitate.

  Spațiile în care are loc producția mobilei Art House sunt dotate cu utilaje performante pentru îndeplinirea cerințelor celor mai pretențioși clienți. Aceasta ne permite să avem capacitatea de a produce mobilă de o calitate înaltă la preț de producător în termeni mai scurți. Având sediul în or.Chișinău, activăm pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, Uniunii Europene și țărilor CSI. 


Misiunea noastră.

  Misiunea noastră este combinarea cu iscusință a designului irepetabil cu comoditatea și practicitatea de utilizare a mobilierului. Prin activitatea noastră promovăm conceptul de crearea mobilei după proiect individual, fiindcă suntem convinși că are un șir întreg de avantaje:


  • Mobilă poate fi personalizată ca model, dimensiuni, culori, materiale și accesorii. 

  • Calitatea mobilei confecționate la comandă este mai înaltă. 

  • Se deosebește prin utilitatea, întrucât ocupă în mod eficient tot spațiul disponibil, chiar și zonele greu accesibile. 


            De ce să alegeți Art House?

  • Știm să vă ascultăm și să vă înțelegem dorințele.

  • Dispunem de un portfolio de lucrări executate și o cantitate mare de recenzii pozitive de la clienți.

  • Avem o atitudine responsabilă față de fiecare comandă.

  • Vă respectăm bugetul și vă informăm despre modalitățile de a economisi.

  • Garantăm respectarea termenilor și calitatea impecabilă.

  • Oferim servicii de proiectare, livrare și instalare gratuite.


   Astfel, avem ca obiectiv să aducem căldură și confortul în cât mai multe case, creând mobilier exclusivist, stilat, care pune în valoare spațiul încăperii și își bucură proprietarul cu funcționalitate și durabilitate.

Suntem în Viber

+373 68676866

Acum puteți obține

consultație oriunde vă aflați.