Camera de garderobă #4021

Camera de garderobă personalizată de dimensiuni mici la comandă

Vă prezentăm Camera de garderobă fabricat individual, creat luând în considerare dimensiunile dumneavoastră, dorințele și bugetul. Produs de compania Art House, aceasta garderoba reprezintă o combinație de funcționalitate și stil, integrându-se armonios în interiorul dumneavoastră.

Caracteristici ale produsului:

– Material: PAL laminat de înaltă calitate, rezistent la uzură și ușor de întreținut.
– Construcție: Garderoba include numeroase rafturi de diferite dimensiuni pentru depozitarea ordonată a garderobei dumneavoastră. Sertarele spațioase pe șine cu închidere lină asigură acces ușor la obiecte și protecția lor împotriva prafului.
– Secțiune pentru haine de exterior și bară pentru umerașe: Special concepute pentru depozitarea jachetelor, paltoanelor și rochiilor, asigurând starea lor perfectă.
– Design individual: Datorită abordării individuale pentru fiecare comandă, dulapul va corespunde perfect spațiului și stilului dumneavoastră de viață.
– Montaj: Include montaj profesional la fața locului, asigurând o instalare impecabilă și durabilitatea utilizării.

Avantajele noastre:

– Adaptare completă la client: Luăm în considerare toate dorințele dumneavoastră legate de dimensiune, configurație și soluții de culoare.
– Calitate înaltă a materialelor: Utilizăm doar materiale testate și de încredere.
– Fabricație profesională: Experiență de mulți ani în producția de mobilă la comandă.
– Atenție la detalii: De la precizia dimensiunilor până la combinația ideală de culori – asigurăm calitatea înaltă la fiecare etapă.

Alegând garderobul nostru personalizat, nu obțineți doar un spațiu de depozitare pentru haine, ci o soluție gândită, care va aduce ordine și stil în casa dumneavoastră. Creați garderobul visurilor dumneavoastră împreună cu noi!

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

PAL melaminat

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: