Biblioteca #4060

Descoperiți funcționalitatea și estetica cu biblioteca noastră cu rafturi deschise, care nu va fi doar un loc de depozitare a cărților, ci și un adaos rafinat la interiorul biroului sau al sufrageriei dumneavoastră. Acest obiect de mobilier combină perfect utilitatea și stilul.

Caracteristici principale:

  • Multifuncționalitate: Biblioteca este destinată nu doar cărților. Pe rafturile sale spațioase pot fi așezate și diverse obiecte decorative, ceea ce va sublinia individualitatea spațiului dumneavoastră și va adăuga un plus de confort.
  • Soluție integrată: Adâncimea rafturilor permite instalarea unui sistem split la nivelul superior, care se va integra armonios în interior și va fi discret.
  • Materiale de calitate: Fabricată din MDF vopsit, asigurând durabilitate și un aspect atractiv.
  • Abordare personalizată: Fiecare bibliotecă este produsă la comandă individuală, ținând cont de toate dorințele clientului, dimensiunile sale și bugetul disponibil.

Alegând biblioteca noastră cu rafturi deschise, obțineți nu doar un element de mobilier, ci un component de decor bine gândit, care se va integra organic în interiorul dumneavoastră, făcându-l mai funcțional și mai primitor.

Dimensiuni

Individual

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: