Living AG #0040 (or. Chișinău)

Descoperă tumba pentru televizor atârnată la comandă în Chisinau, confecționată din MDF vopsit, ce reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și design elegant. Această tumbă pentru televizor oferă un spațiu de depozitare practic pentru echipamentele media, precum și o zonă specială destinată televizorului, care va deveni punctul central al camerei tale de zi.

Confecționată cu atenție la detalii și mână de maestru, tumba este realizată din MDF de înaltă calitate, ceea ce o face rezistentă și durabilă în timp. Finisajul vopsit adaugă un aspect elegant și sofisticat, potrivindu-se perfect în diverse stiluri de design interior.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei tumbi pentru televizor este zona pentru televizor și rafturile deschise pentru bibliotecă. Această combinație inteligentă oferă posibilitatea de a expune cărți, obiecte decorative sau colecții personale, creând un aspect estetic și încântător în camera ta.

Pe lângă aspectul său estetic, tumba pentru televizor atârnată este și extrem de funcțională. Dispune de spații de depozitare închise pentru a ascunde și a organiza cablurile, echipamentele media și alte obiecte personale. Astfel, vei beneficia de un aspect curat și ordonat în camera ta, fără cabluri și aparate vizibile.

La echipa noastră, în Chisinau, ne dedicăm creării de piese de mobilier personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor tale individuale. Prin alegerea unei tumbi pentru televizor atârnată la comandă, poți obține nu doar un spațiu funcțional și practic, ci și un element de design distinctiv, care să evidențieze personalitatea și gusturile tale.

Transformă-ți camera de zi într-un spațiu de relaxare și divertisment cu ajutorul unei tumbi pentru televizor atârnată la comandă, realizată din MDF vopsit de calitate superioară. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să creăm pentru tine o tumbă personalizată, care să îndeplinească toate cerințele tale și să aducă un plus de eleganță și funcționalitate în locuința ta din Chisinau.

Dimensiuni

Individual

Materiale

PAL melaminat & MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: