Canapea cu sertare #4045

Canapea cu sertare extensibile în stil neoclasic va deveni un refugiu de confort și căldură în holul sau livingul dumneavoastră. Acest obiect de mobilier rafinat, realizat conform cerințelor individuale ale clientului, îmbină eleganța neoclasică cu funcționalitatea designului modern.

Caracteristici principale:

  • Spațiul de depozitare: Cele trei sertare spațioase oferă loc suficient pentru păstrarea diferitelor obiecte și accesorii.
  • Material: Fabricată din MDF vopsit, asigură rezistența înaltă și durabilitatea mobilierului, precum și ușurința în întreținere.
  • Feroneria Blum: Sistemul de ghidaje ascunse pentru sertare garantează o alunecare lină și o utilizare confortabilă a mobilierului.
  • Funcționalitate și confort: Canapea nu servește doar ca un element decorativ de excepție, ci oferă și o soluție practică de depozitare, aducând confort în viața de zi cu zi.

Producția de mobilier la comandă permite ajustarea fină a fiecărui articol în funcție de dimensiunile, preferințele clientului și bugetul său, asigurând unicitatea și personalizarea fiecărui detaliu.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: