Dulap cu trei uși și mezanin #4023

Dulap cu trei uși batante și mezanin de la Art House

Vă prezentăm un dulap rafinat cu trei uși batante și mezanin, perfect pentru organizarea spațiului în dormitorul dvs. Realizat din PAL de înaltă calitate într-un design modern, acest dulap nu doar că va îmbogăți interiorul, dar va oferi și funcționalitate maximă și capacitate generoasă pentru depozitarea hainelor, lenjeriei de pat și a altor obiecte.

Caracteristici principale:

  • Material: PAL de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență la uzura zilnică.
  • Feronerie: Echipat cu feronerie de înaltă calitate Blum, care garantează închiderea lină și silențioasă a ușilor, adăugând funcționalitate și confort în utilizare.
  • Design: Designul modern al dulapului permite integrarea armonioasă în orice decor al dormitorului, adăugând stil și eleganță.
  • Capacitate: Compartimentele spațioase și mezaninul oferă un spațiu amplu de stocare, permițând organizarea eficientă a obiectelor dvs.
  • Producție individuală: Dulapul este fabricat conform cerințelor individuale ale clientului, luând în considerare dimensiunile, preferințele de design și bugetul, ceea ce face fiecare exemplar unic.

Alegând dulapul nostru cu trei uși batante și mezanin, obțineți nu doar o piesă de mobilier de calitate și frumoasă, dar și soluția optimă pentru organizarea spațiului în dormitorul dvs. Creați interiorul ideal cu ajutorul nostru!

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

PAL melaminat

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: