Dulap batant încorporat #4033

Dulap încorporat cu mai multe uși batante.

Vă prezentăm un dulap batant încorporat, creat de compania Art House. Acest articol de mobilier este soluția ideală pentru cei care caută o utilizare eficientă a spațiului și organizarea depozitării unei cantități mari de obiecte.

Caracteristicile principale ale produsului:

  • Material: Dulapul este fabricat din MDF vopsit, un material recunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Datorită acoperirii de calitate, suprafața dulapului se curăță ușor de praf și murdărie.
  • Feroneria: Ca feronerie sunt utilizate produsele de la Blum – lider în producția de feronerie pentru mobilier. Aceasta asigură deschiderea ușoară și lină a ușilor, precum și fiabilitatea și durabilitatea lor.
  • Design: Ușile dulapului sunt echipate cu mânere lungi, care sunt un trend în mobila contemporană. Acest lucru face ca dulapul să fie alegerea perfectă pentru interioarele decorate în stil high-tech, minimalism sau Loft.

Noi producem mobilă la comandă, luând în considerare dimensiunile, dorințele clientului și bugetul acestuia. Dulapul nostru batant încorporat nu va fi doar un element funcțional al interiorului dumneavoastră, ci și o decorare a acestuia, datorită designului modern și calității înalte a materialelor.

Alegând produsele noastre, primiți nu doar mobilă, ci o soluție bine gândită pentru casa dumneavoastră, creată ținând cont de toate nevoile și preferințele dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: