Dulap cu uși batante #4057

Dulapul cu uși batante — un adevărat simbol al stilului și funcționalității. Acest dulap va deveni un element de mobilier indispensabil în orice spațiu locuibil.

Caracteristici principale:

  • Abordare individuală: Dulapul este fabricat ținând cont de dimensiunile individuale, dorințele și posibilitățile clientului, permițând crearea unei soluții unice și complet adaptate pentru casa dumneavoastră.
  • Capacitate maximă: Spațiul interior al dulapului este echipat cu compartimente, rafturi și bare pentru haine. Adâncimea dulapului permite de asemenea dotarea acestuia cu sertare extensibile, coșuri și alte elemente convenabile pentru depozitare.
  • Materiale de înaltă calitate: Realizat din furnir natural, ceea ce asigură estetica și durabilitatea produsului.
  • Feronerie de încredere: Feroneria de la Blum garantează fluiditatea mișcărilor și fiabilitatea mecanismelor, făcând utilizarea zilnică a dulapului confortabilă și sigură.
  • Soluții de design: Ușile dulapului sunt dotate cu mânere lungi verticale care adaugă un aspect modern și elegant.

Alegând dulapul nostru cu uși batante, veți obține nu doar un element de mobilier frumos și funcțional, ci și o soluție fiabilă pentru organizarea spațiului în casa dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

Furnir de lemn natural (MDF sponat) vopsit cu patina. Elemente decorative – lemn natural

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: