Dulap cu mezanin neoclasic #4042

Dulap cu uși batante și mezanin

Este o soluție elegantă și practică pentru casa dumneavoastră, creată în cele mai bune tradiții ale stilului neoclasic. Fabricat la comandă conform cerințelor individuale ale clientului, acest dulap combină estetica clasică cu cerințele moderne de funcționalitate și calitate.

Caracteristici principale:

  • Design neoclasic: Liniile elegante și proporțiile dulapului se încadrează armonios în interior, adăugând un aer de noblețe și rafinament spațiului.
  • Funcționalitate: Ușile batante facilitează accesul facil la conținutul dulapului. Antresolele și sertarele extensibile permit utilizarea eficientă a spațiului pentru depozitarea unei cantități semnificative de obiecte.
    Secțiunea verticală cu bară pentru haine este ideală pentru depozitarea ordonată a rochiilor, costumelor și îmbrăcămintei exterioare pe umerașe.
  • Material: Fabricarea din MDF vopsit de înaltă calitate asigură rezistența, durabilitatea și ușurința în întreținere a mobilierului.
    Feroneria Blum: Utilizarea feroneriei de înaltă calitate de la un producător renumit garantează deschiderea și închiderea lină, precum și o lungă durată de viață a tuturor mecanismelor.

Compania Art House oferă fabricarea dulapului neoclasic conform dimensiunilor și cerințelor individuale ale clientului, asigurând unicitatea fiecărui produs și corespondența perfectă cu dorințele și bugetul dumneavoastră. Creați o atmosferă de lux și confort în casa dumneavoastră cu ajutorul mobilierului care combină stilul impecabil și funcționalitatea.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: