Dulap cu uși din sticlă #4062

Elegant și unic – așa se poate descrie acest garderob cu uși glisante din sticlă. Dacă căutați ceva neobișnuit pentru interiorul dumneavoastră, acest dulap este alegerea ideală.

Caracteristici principale:

  • Fațade transparente: Datorită ușilor din sticlă, dulapul extinde vizual și ușurează spațiul camerei, conferindu-i o senzație de lejeritate, aerisire și creând impresia unei adevărate vitrine. Obiectele dumneavoastră preferate vor arăta ca niște adevărate opere de artă.
  • Conținut funcțional: Dulapul este echipat cu bare pentru umerașe, sertare pentru accesorii și galanterie, rafturi, precum și nișe pentru încălțăminte. Toate obiectele dumneavoastră vor fi aranjate ordonat și ușor accesibile.
  • Iluminare modernă: Iluminarea internă LED accentuează perfect conținutul dulapului și adaugă confort în utilizarea acestuia oricând.
  • Materiale de calitate: Carcasa dulapului este fabricată din furnir natural, ceea ce garantează durabilitate și atractivitate estetică.
  • Feroneria: Completat cu feronerie de înaltă calitate Blum pentru asigurarea unei funcționări impecabile a mecanismelor. Sertarele superioare sunt echipate cu sistemul de deschidere Tip-On. Este suficientă o atingere ușoară pe partea din față pentru a deschide ușa.
  • Versatilitate în design: Dulapul se potrivește ușor în diverse stiluri de interior, de la clasic la modern, făcându-l o opțiune pentru orice casă.

Acest dulap nu este doar un element funcțional pentru depozitarea obiectelor, ci și o soluție de design îndrăzneață care va sublinia individualitatea spațiului dumneavoastră de locuit.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

Furnir de lemn natural (MDF sponat) vopsit cu patina. Elemente decorative – lemn natural

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: