Dulap cu uși glisante #4064

Dulapul cu uși glisante pentru hol, cu panouri oglindite și rafturi deschise, reprezintă soluția ideală pentru utilizarea maximă a spațiului. Acest dulap este practic și completează stilul interiorului, oferind un aspect vizual mai spațios datorită panourilor oglindite.

Caracteristici principale:

  • Uși oglindite: Panourile dulapului cu oglinzi măresc vizual și iluminează spațiul, creând o senzație de deschidere și luminozitate.
  • Rafturi colțuroase: Rafturile deschise verticale sunt un element decorativ, dar și o soluție funcțională. Acestea oferă un loc convenabil pentru depozitarea organizatoarelor, articolelor de galanterie, cheilor și altor obiecte mici, care trebuie să fie mereu la îndemână.
  • Materiale de înaltă calitate: Fabricat din MDF vopsit de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și un aspect atrăgător.
  • Sistemul de feronerie TopLine: Garantează ușurința, confortul și fiabilitatea la utilizarea ușilor glisante, făcând utilizarea zilnică comodă și plăcută.

Alegerea unui dulap cu uși glisante cu oglinzi este o decizie de stil, funcționalitate și calitate. Va transforma holul dvs. și va adăuga confort vieții de zi cu zi.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: