Dulapul ascuns #4044

Dulapul ascuns reprezintă alegerea ideală pentru cei care aspiră la minimalism în designul interior sau doresc să ascundă elementele nedorite din decorul spațiului lor de locuit. Datorită integrării sale în designul general al camerei, dulapul nu atrage atenția inutil și poate servi ca o soluție excelentă pentru zonarea spațiului.

Caracteristici principale:

  • Integrare în interior: Dulapul este proiectat astfel încât să se integreze armonios în interiorul camerei, fără a perturba stilistica generală și percepția vizuală a spațiului.
  • Funcționalitate: Pe lângă scopul principal de depozitare, dulapul ascuns poate avea funcția de zonare a spațiului, fiind o soluție potrivită pentru apartamentele studio sau spațiile cu plan deschis.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit, ceea ce asigură durabilitatea, rezistența și ușurința în întreținere a acestuia.
    Sistemul de deschidere Tip-On de la Blum: Asigură o deschidere lină și silențioasă a ușilor. Pentru a deschide ușa, este suficientă o ușoară apăsare pe fațadă.
  • Producție personalizată: Fabricarea mobilierului conform cerințelor individuale permite adaptarea dulapului la dimensiunile și nevoile specifice ale clientului, ținând cont de preferințele și bugetul acestuia.

Compania Art House oferă producția de mobilier personalizat pentru bucătării, sufragerii, mobilier pentru băi, precum și pentru holuri, mese de birou și mobilier pentru camera copiilor. Alegând produsele noastre, beneficiați de mobilier de calitate, adaptat nevoilor și gusturilor dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: