Comodă din furnir natural #4030

Descoperiți combinația ideală de stil și funcționalitate cu comoda noastră modernă, creată special pentru dumneavoastră conform cerințelor individuale. Această comodă elegantă și ergonomică este dotată cu șase sertare spațioase, care oferă confortul maxim în depozitarea obiectelor dumneavoastră. Realizată din furnir natural, nu doar că va adăuga căldură interiorului dumneavoastră, dar va sublinia și stilul casei dumneavoastră.

Caracteristici ale produsului:

  • Stil: Comodă modernă cu un design elegant și ergonomic.
  • Construcție: Dotată cu șase sertare spațioase, oferind un spațiu extins pentru depozitarea tuturor obiectelor dumneavoastră.
  • Material: Realizată din furnir natural, accentuând frumusețea naturală și adăugând căldură locuinței dumneavoastră.
  • Feronerie: Utilizează feronerie de înaltă calitate Blum, asigurând mișcarea ușoară și silențioasă a sertarelor, ceea ce garantează ușurința în utilizare și durabilitate.
  • Avantaje: Combinația perfectă de stil, funcționalitate și calitate. Această comodă nu doar că va îmbunătăți organizarea spațiului, dar va deveni și un punct de atracție în designul interiorului dumneavoastră.
  • Personalizare: Posibilitatea de adaptare a dimensiunii, culorii și materialului conform cerințelor individuale ale clientului pentru a crea un obiect de mobilier unic.
  • Durabilitate: Construcția asigură rezistența și stabilitatea la utilizarea zilnică, garantând că comoda va servi mulți ani de acum încolo.
    Producător de mobilă la comandă în Moldova. Producem mobilier personalizat pentru bucătării, sufragerii, mobilier pentru băi, precum și pentru holuri, birouri și mobilier pentru camera copiilor, toate adaptate cerințelor, dimensiunilor și bugetului fiecărui client.
Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF sponat

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: