Toc pentru televizor #4002

Toc pentru televizor cu trei secțiuni verticale reprezintă soluția ideală pentru organizarea spațiului din livingul sau dormitorul dumneavoastră. Fiecare secțiune laterală are caracteristicile sale: una este formată din două rafturi deschise, perfecte pentru așezarea obiectelor decorative sau a dispozitivelor media, iar cealaltă este dotată cu două sertare glisante pentru depozitarea comodă a diverselor obiecte mărunte. Secțiunea centrală este lăsată deschisă, permițându-vă să plasați liber echipamentele audio și video.

Tocul este fabricat din placaj melaminat de înaltă calitate pe ambele fețe, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate. În plus, oferim opțiunea de a fabrica în alte culori, pentru ca mobilierul dumneavoastră să se potrivească cu interiorul și preferințele dumneavoastră.

Utilizăm accesorii de înaltă calitate Blum, asigurând fiabilitatea și durabilitatea fiecărui produs. Dulapurile noastre se remarcă nu numai prin aspectul lor estetic, ci și prin funcționalitate, datorită construcției bine gândite și abordării atente a fiecărei detalii.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF AGT

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: