Tumba TV cu bar #7799 (or. Chisinau)

Tumba TV cu bar  – eleganță și funcționalitate într-un singur produs

Vă prezentăm o tumba rafinată pentru televizor cu bar integrat, realizată din MDF vopsit de înaltă calitate. Acest element de mobilier, creat de compania Art House, combină perfect un design stilat cu practicitatea, oferind o soluție unică pentru casa dumneavoastră.

Caracteristici principale:

  • Material: Utilizarea MDF-ului vopsit nu doar că conferă comodei un aspect elegant, dar asigură și durabilitatea sa și rezistența la uzura zilnică. Ușurința de întreținere garantează păstrarea strălucirii inițiale și a intensității culorii pentru mulți ani.
  • Funcționalitate: Comoda este echipată cu un compartiment special pentru bar, ce permite stocarea băuturilor alcoolice și a paharelor.
  • Design: Designul modern și elegant al comodei subliniază rafinamentul interiorului, conferindu-i un caracter distinct.
  • Abordare individualizată: Oferim posibilitatea de adaptare a dimensiunilor comodei în conformitate cu preferințele dumneavoastră și particularitățile interiorului.

Avantajele produsului nostru:

  • MDF vopsit de înaltă calitate, care asigură fiabilitatea și atractivitatea estetică.
  • Combinație unică de funcționalitatea comodei și barului într-un singur produs.
  • Ușurință în întreținere și rezistență la zgârieturi.
  • Personalizarea produsului conform cerințelor specifice și dimensiunilor spațiului.

Creați un colț confortabil pentru relaxare și divertisment cu comoda noastră TV cu bar din MDF vopsit. Acest element de mobilier nu doar că va îmbogăți casa dumneavoastră, dar va aduce și o atmosferă de confort și ospitalitate.

Dimensiuni

Individual

Materiale

MDF infoliat sau vopsit, PAL melaminat, vitrina

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: