Masă de lucru #0114 (or. Chișinău)

Masă de lucru cu ecran pentru radiator

Aceasta este o soluție unică care combină funcționalitatea, siguranța și stilul. Este perfectă pentru organizarea unui spațiu de lucru în camera copilului, oferind căldură și confort fără compromisuri în materie de siguranță.

Caracteristici ale produsului:

  • Material: PAL melaminat de înaltă calitate, remarcabil prin rezistență și durabilitate, asigurând fiabilitatea pentru mulți ani.
  • Siguranță: Ecranul integrat pentru radiator asigură siguranța utilizării, protejând împotriva arsurilor accidentale și creând o atmosferă confortabilă în timpul jocurilor și studiului.
  • Sistem de depozitare: Dotat cu sertare cu sistem de glisare Blum, masa asigură deschiderea și închiderea lină și silențioasă, fiind alegerea ideală pentru depozitarea materialelor de studiu și a jucăriilor.
  • Abordare individualizată: Oferim posibilitatea de a alege dimensiunile mesei, asigurând o potrivire perfectă pentru dimensiunile camerei copilului și luând în considerare toate dorințele clientului.

Soluția ideală pentru casa ta

Această masă nu este doar extrem de funcțională, dar se integrează perfect în interiorul modern al camerei copilului. Designul său stilat și calitatea superioară a execuției o fac un adăugat dorit la confortul casei tale.

Ne pasă de tine

Produsele noastre sunt realizate ținând cont de cerințele și dorințele individuale ale fiecărui client, asigurând nu doar unicitatea fiecărui articol, dar și o potrivire completă cu așteptările tale în ceea ce privește funcționalitatea și stilul. Confortul și satisfacția ta sunt prioritățile noastre.

Dimensiuni

Individual

Materiale

PAL melaminat

Feronerie

Blum

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

SKU: 09ca04611c45 Categorii: ,