Birou-consolă cu blat Purcelli #4034

Vă prezentăm biroul-console cu dulap – soluția ideală pentru biroul dumneavoastră de acasă. Conceput special pentru o muncă confortabilă cu PC-ul sau laptopul, acest birou va deveni un ajutor indispensabil în organizarea spațiului de lucru. Blatul este realizat din Panou Compact HPL Puricelli.

Caracteristicile principale ale produsului:

  • Construcție: Biroul este echipat cu două sertare orizontale, oferind suficient spațiu pentru stocarea documentelor necesare și a articolelor de papetărie. Dulapul cu patru secțiuni spațioase permite plasarea convenabilă a materialelor de lucru și a obiectelor personale, asigurând acces ușor la acestea în orice moment al muncii.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit de înaltă calitate, ceea ce garantează un aspect atractiv și durabilitatea produsului. Ușurința în întreținere și rezistența la uzura zilnică îl fac alegerea ideală pentru biroul de acasă.
  • Blatul: Realizat din material compozit multicelular de înaltă presiune HPL Compact de la Puricelli. Garantează durabilitate, rezistență, protecție împotriva zgârieturilor și umezelii, ușurință în întreținere. Acest material este ideal pentru utilizare intensivă, păstrând aspectul inițial al blatului pentru mulți ani.
  • Feroneria: Ca feronerie se utilizează produsele Blum, cunoscute pentru fiabilitatea, ușurința de utilizare și durabilitatea lor. Aceasta asigură deschiderea lină și ușoară a sertarelor și ușilor dulapului, extinzând astfel durata de viață a mobilierului.

Acest birou nu este doar funcțional, ci și un element de mobilier stilat, care se va integra armonios în interiorul oricărui birou de acasă, datorită designului său modern și construcției bine gândite. Creat la comandă, va corespunde perfect dimensiunilor, preferințelor și bugetului dumneavoastră.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!