Living cu masă de lucru #4035

Living cu birou va reprezenta soluția ideală pentru cei care apreciază stilul, funcționalitatea și calitatea. Acest complex mobilier oferă combinația optimă între un spațiu de lucru și un sistem de depozitare.

Caracteristici principale:

  • Construcție: Setul de colț este echipat cu un birou, rafturi verticale și un dulap cu trei uși batante, oferind o soluție completă pentru organizarea spațiului de lucru și depozitare.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit, asigură durabilitate, longevitate și ușurință în întreținere, menținând în același timp aspectul atractiv al mobilierului.
  • Feroneria Blum: Utilizarea feroneriei de înaltă calitate de la Blum garantează o utilizare fiabilă și confortabilă a mobilierului pe termen lung, datorită mecanismului său lin de deschidere și închidere.
  • Funcționalitate și confort: Datorită designului bine gândit și ergonomiei, setul de mobilier cu birou nu doar că adaugă funcționalitate interioarului, dar și îl face mai confortabil.

Compania Art House oferă fabricarea mobilierului la comandă, permitând personalizarea fiecărui element în funcție de dimensiunile specifice, preferințele clientului și bugetul său. Creați spațiul de lucru și sistemul de depozitare ideal, care se va integra armonios în interiorul dumneavoastră și va îmbunătăți valoarea estetică și funcțională a acestuia.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: