Masă de birou în cabinet personal #5155 (com. Cricova)

Va prezentam atentiei o masa de birou din MDF cu elemente inox – o piesa de mobilier eleganta si functionala, ideala pentru interioare moderne.

Masa are o construcție solidă și stabilă, datorită utilizării MDF-ului de înaltă calitate, care îi asigură durabilitatea și fiabilitatea. Blatul este din MDF acoperit cu o folie laminată, care are proprietăți de protecție excelente, prevenind zgârieturile, petele și umezeala. De asemenea, este posibil să folosiți un finisaj cu efect de lemn care conferă mesei un aspect natural și cald.

Punctul culminant al acestui tabel este utilizarea elementelor din inox. Detaliile din inox precum picioarele, suporturile sau inserțiile decorative conferă mesei un aspect modern și elegant. Oțelul inoxidabil are o rezistență ridicată și rezistență la coroziune, ceea ce face ca această masă să fie fiabilă și durabilă.

Designul mesei combină eleganța și funcționalitatea. Liniile sale simple și armonioase creează o senzație de lejeritate și modernitate. Mărimea mesei poate fi diferită, permițându-vă să alegeți soluția perfectă pentru biroul dumneavoastră.

Această masă va fi locul perfect pentru a lucra, a citi sau a-ți organiza spațiile de lucru. Nu numai că oferă o suprafață de lucru confortabilă și spațioasă, dar este și un element de decor elegant, care va adăuga rafinament și stil biroului tău.

Alegând o masă din MDF cu elemente din inox, obțineți un produs de înaltă calitate care vă va servi anii următori, aducând stil și funcționalitate spațiului dvs. de lucru.

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: