Birou Mid-Century #4029

Vă prezentăm biroul Mid-Century – combinația ideală de stil vintage și funcționalitate modernă, special conceput pentru a îmbogăți biroul dvs. de acasă.

Caracteristici principale:

  • Stil: Inspirat de era de mijloc a secolului XX, acest birou se distinge printr-un design elegant, combinând forme tradiționale cu tendințe moderne.
  • Funcționalitate: Echipat cu două sertare spațioase pentru materiale de papetărie și un sertar separat pentru documente, asigură organizarea optimă a spațiului de lucru și acces ușor la materialele necesare.
  • Materiale: Realizat din furnir de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitatea și un aspect rafinat, iar picioarele din lemn masiv adaugă stabilitate și rezistență.
  • Personalizare: Oferă posibilitatea de ajustare completă conform cerințelor individuale ale clientului, inclusiv dimensiuni, materiale și opțiuni de culoare, permițând crearea unui interior unic și personal.
  • Avantaje: Acest birou nu doar că va îmbunătăți biroul dvs. de acasă cu mobilier funcțional, dar îl va și transforma într-o operă de artă, capabilă să inspire realizări noi în fiecare zi.
  • Producția de mobilă în Moldova ne permite să garantăm nu doar o calitate superioară a producției, dar și o abordare individuală pentru fiecare comandă. Suntem pregătiți să realizăm mobilier pentru orice spațiu din casa dvs., fie că este vorba despre bucătărie, living, baie, hol sau camera copiilor, ținând cont de toate dorințele și cerințele dvs. de design și funcționalitate.

Alegeți biroul nostru Mid-Century  pentru a adăuga eleganță și confort locului dvs. de muncă și bucurați-vă de confort și stil în fiecare zi, lucrând cu plăcere.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF sponat

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: