Bucătăria albă cu accente aurii #4065

Bucătăria albă cu accente aurii – alegerea ideală pentru cei care doresc să confere interiorului lor o distincție deosebită și un aspect modern. Culoarea albă umple spațiul cu lumină, aer și puritate. Formele minimaliste cu elemente aurii subliniază gustul rafinat și eleganța. Acest set de bucătărie îndeplinește toate cerințele moderne în materie de funcționalitate și ergonomie, datorită materialelor de înaltă calitate, iluminării suplimentare și a feroneriei de la un producător de frunte.

Caracteristici principale:

  • Design estetic: Culoarea albă luminoasă decorează și extinde vizual spațiul, făcându-l mai luminos și mai spațios. Elementele de mobilier aurii aduc o notă de lux și rafinament.
  • Funcționalitate și ergonomie: Fiecare element al setului de bucătărie este conceput pentru a fi ușor de utilizat, corespunzând cerințelor moderne ale mobilierului de bucătărie.
  • Iluminare suplimentară: Dulapurile deasupra suprafeței de lucru sunt echipate cu iluminare LED, ceea ce face prepararea mâncării și mai convenabilă.
  • Materiale de înaltă calitate: MDF AGT este recunoscut pentru rezistența sa ridicată la uzură, schimbarea culorii, deteriorările mecanice, precum și la expunerea la umiditate și temperaturi înalte.
  • Feronerie Blum: Fiabilitatea și confortul utilizării zilnice sunt asigurate de feronerie de calitate superioară de la Blum, care garantează o funcționare lină și o durabilitate îndelungată.

Acest set de bucătărie este o parte din spațiul dvs. de viață, creată astfel încât să se potrivească perfect gusturilor și nevoilor dvs. Prin abordarea noastră individualizată și opțiunile extinse de personalizare, oferim o soluție care nu doar că se va integra perfect în interiorul dvs., ci va deveni și punctul central al acestuia.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF AGT

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!