Dulap cu trei uși batante #4056

Dulapul cu trei uși batante și fațade canelate este încarnarea eleganței și versatilității. Va adăuga un strop de rafinament interiorului holului, sufrageriei sau dormitorului dumneavoastră. Mânerele lungi aurii subliniază stilul sofisticat al dulapului. Poate fi realizat ținând cont de dimensiunile specifice și preferințele clientului.

Caracteristici principale:

  • Proiectare individuală: Spațiul interior al dulapului este dezvoltat în funcție de dorințele dumneavoastră, ceea ce permite utilizarea eficientă a fiecărui centimetru.
  • Multifuncționalitate: Dulapul poate fi echipat cu sertare spațioase și rafturi cu separatoare, coșuri pentru rufe, bare, precum și secțiuni speciale pentru haine.
  • Materiale de înaltă calitate: Fabricat din MDF vopsit de calitate, ceea ce asigură durabilitate și un aspect atractiv.
  • Feronerie excelentă: Utilizarea componentelor și sistemelor de la BLUM garantează confortul în utilizare, fiabilitatea și fluiditatea mecanismelor.
  • Design elegant: Mânerele lungi aurii pe fațadele canelate conferă dulapului un stil deosebit și rafinament.

Dulapul cu trei uși batante nu este doar un element de mobilier frumos și practic, ci și un ajutor indispensabil în organizarea spațiului dumneavoastră acasă.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: