Dulap cu uși batante #4039

Dulap cu uși batante, care combină perfect practicabilitatea cu eleganța. Fabricat luând în considerare cerințele individuale ale fiecărui client, acest dulap reprezintă o soluție unică de stocare, îmbinând funcționalitatea cu stilul.

Caracteristici ale produsului:

  • Design: Dulapul cu uși batante și perete lateral oglindit adaugă o senzație vizuală de spațiu și eleganță încăperii. Rafturile verticale deschise oferă o soluție convenabilă pentru stocarea cărților, suvenirurilor sau elementelor decorative.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit, asigură calitatea înaltă și durabilitatea mobilierului, garantând ușurința în întreținere și rezistența la deteriorări.
  • Feroneria: Utilizarea feroneriei Blum accentuează modernitatea designului și asigură închiderea lină și silențioasă a ușilor, adăugând confort în utilizarea zilnică.
  • Abordare individuală: Producția de mobilă după dimensiunile și dorințele specifice ale clientului permite integrarea perfectă a dulapului în orice interior, satisfăcând toate cerințele de funcționalitate și estetică.
  • Universalitate: Perfect adecvat pentru utilizare în livinguri, holuri, precum și în birouri și camere pentru copii datorită designului său universal și funcționalității ridicate.

Alegând acest dulap cu uși batante, obțineți nu doar un obiect de mobilier de calitate și frumos, ci și o soluție practică pentru stocare, care vă va bucura cu funcționalitatea și aspectul său pentru mulți ani. Creați un ambient confortabil și ordonat în casa dvs. cu mobilierul nostru, care corespunde preferințelor și nevoilor dvs. individuale.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: