Dulap multi-secționat neoclasic #4043

Dulapul multi-secționat cu mezonina

Dulapul multi-secționat cu uși batante si mezonina în stil neoclasic reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să combine practicitatea cu rafinamentul. Fabricat la comandă, ținând cont de toate dimensiunile, dorințele clientului și bugetul, acest dulap nu este doar spațios, ci și adaugă o notă de eleganță oricărui spațiu.

Caracteristici principale:

  • Stil: Neoclasicul conferă dulapului un aspect rafinat și nobil, făcându-l un element vizual atractiv și stilat al interiorului.
    Spațiozitate: Cele trei secțiuni verticale sunt destinate pentru depozitarea hainelor de exterior, costume și rochii pe umerașe, asigurând o organizare ordonată și îngrijită.
  • Spațiu suplimentar pentru depozitare: Antresolele și sertarele inferioare oferă un spațiu extins pentru depozitarea diverselor obiecte, mărind funcționalitatea dulapului.
  • Feroneria: Feroneria de înaltă calitate Blum va face utilizarea zilnică a dulapului confortabilă și lejeră, va preveni uzura și va prelungi durata de viață a produselor.
  • Sistem de deschidere TIP-ON de la Blum: Sistemul mecanic de deschidere facilitează utilizarea antresolelor și sertarelor, făcând accesul la obiectele depozitate simplu și convenabil.
  • Material: Fabricat din MDF vopsit, asigură durabilitatea, rezistența și ușurința în întreținere a mobilierului.

Compania Art House oferă posibilitatea de a personaliza fiecare element conform necesităților și preferințelor clientului. Creați spațiul ideal de depozitare cu un dulap multi-secționat cu uși batante, care îmbină funcționalitatea, stilul și calitatea superioară.

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

MDF vopsit

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: