Dulap cu balamale pe hol #4063

Dulapul cu balamale pe hol este un obiect de mobilier comod și funcțional, care devine un element indispensabil în holul casei dvs. Acesta vă ajută să utilizați eficient spațiul disponibil și se integrează perfect în decor, completând interiorul casei dvs. printr-un abordare individuală.

Caracteristici principale:

  • Design personalizat: Dulapul este fabricat la comandă, luând în considerare dimensiunile și preferințele individuale ale fiecărui client. Acest lucru asigură o potrivire perfectă cu nevoile dvs. și cu designul interior.
  • Interior bine gândit: Spațiul interior al dulapului este proiectat astfel încât să țină cont de toate particularitățile garderobei dvs., oferind o depozitare comodă pentru haine și accesorii.
  • Materiale de înaltă calitate: Dulapul cu balamale este fabricat din PAL rezistent, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la uzura zilnică.
  • Feronerie fiabilă: Feroneria Blum asigură o deschidere lină, fiabilitate și o durată lungă de utilizare a mecanismelor.

Alegerea unui dulap cu balamale pe hol înseamnă alegerea calității, funcționalității și stilului. Acesta va deveni un ajutor de încredere în organizarea spațiului și va completa aspectul interiorului

Dimensiuni

Individual

Feronerie

Blum

Materiale

PAL melaminat

Mobila se execută la comandă. Dimensiunile, materialul și culorile pot fi modificate conform solicitărilor clientului.

Prețurile pentru toate comenzile se calculează individual. Pentru ofertă de preț personalizată ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă!

Categorie: